sannaengstrom

Alla inlägg under maj 2015

Av sanna engström - 16 maj 2015 00:15

       såg denna bild nyss och blev så tagen . För jag kan känna igen mig i både och. Vara den som ställer frågan mitt i steget emot något viktigare, så att jag knappt lyssnar på svaret .

Kanske ska jag med bussen / måste hinna med min rast på jobbet / har bråttom till träningen eller något annat , men ändå vill man vara social och trevlig och så ler man och frågar glatt och snabbt i förbifarten " allt bra med dig då?"

Och hövligt nog får man oftast JAJJEMÄN tillbaka och man fortsätter att lunka vidare .

Men tänk om personen egentligen hade velat säga : nej jag mår inte bra . Jag har ångest och vet inte vart jag ska ta vägen .

Det hade jag inte uppfattat för jag ställde en fråga som bara ställdes utan mening .

För det är så vi gör , vi människor .

(Det är tur att Sverige har fyra årstider så man alltid har något att prata om )

sen har man ju varit med om det andra , att det funnits tillfällen då man verkligen hade behövt prata men man märker att personen inte lyssnar , så man ler och säger att allt är toppen och lägger till : själv då ?
Och får samma svar .


Tänk om man kunde läsa varandras tankar istället . Vad jobbigare allt skulle bli men WOW vad härligare och mer ärligt det skulle bli .

Men ställer man frågan till någon så ska man göra det när man har tid att lyssna för ett annat svar än bara :allt är bra .

Det kan göra stor skillnad .

Kramar

Av sanna engström - 15 maj 2015 11:05

Såg att solen lyste och fick sånt behov av att få lite energi så har vart ute och gått 7.7 km lyssnandes till 3 program av radiopsykologen. Bästa programmet enligt mig att lyssna på när man är ute och går.
Så fina människor som ringer in. Modiga människor. Blir så berörd och jag tycker Allan är så empatisk och bra på att förmedla och få dom att tänka i nya banor .
Underbart sällskap .

Nu blir det dusch och käk . Ha en fin dag <3

Av sanna engström - 15 maj 2015 09:19

När ens stora förebild kommenterar såhär fint så kan ju inte dagen bli annat än fin <3

Godmorgon till er alla och trevlig helg. Själv jobbar jag eftermiddag fre lör och natt söndag och måndag :) sen ledig 6 dagar igen. Tiden går så fort . Om 36 år går man i pension liksom . Herregud . 36 år ???? Det är ju typ i imorgon . Måste verkligen bli mer produktiv så jag hinner med en massa :) haha kramar

Av sanna engström - 14 maj 2015 22:08

Tror väl att de flesta har hört låten River flows in you, men tror inte många har hört det i den här versionen där en tjej har skrivit en text till musiken som är så oerhört vacker. Älskar den.

Riktigt vacker låt som jag hoppas fler kommer gilla.

ps. jag borde ju inte få jobb som tipsare eftersom denna las ut 2009, så jag är väl en aning sen på bollen, men nu rullar bollen iallafall. hoppas ni gillar den :)





bara för det så blir det en bild som är från 2009 :)

 



Av sanna engström - 14 maj 2015 21:15

Haha orkar inte men tänkte spalta upp detta scenario som nyss skedde .

Bäst att visa i foton . Fotot längst ner där jag gav min sista kommentar på hennes svar RADERADE hon och sen direkt efter blockade hon mig . Det tyckte jag var fint och moget gjort . Älskar att man kan ge kritik i detta land men inte ta det alls :)


Jag lärde mig något nytt idag iallafall .
Att jag fatshamar. haha herregud .



Av sanna engström - 14 maj 2015 15:52

Att bara vara . Försöker vänja mig vid att gå utan lurar och bara lyssna till mitt inre och min andning. Går bättre och bättre .

Jag är alltid i stort behov av luft när jag jobbat mina förmiddagar och det viktigaste för mig oavsett hur lite jag sovit eller inte innan skiften , är att komma ut direkt efter att jag slutat för annars är det lätt att det inte blir av .

Igår trotsade jag tröttheten ( hade varit vaken i över 1.5 dygn ) och tog en promenad direkt efter jobbet . På kvällen sen sov jag bra men va seg ändå . Så det tog emot att åka till sjön men nu är det gjort och det känns skönt .
Sovmorgon imorgon . Toppen . Då hinner jag både sova och träna .
Puss på er :)

Av sanna engström - 12 maj 2015 06:27

Ja så kan man summera dagens löprunda på 2 km haha men det är ändå 2 km mer än ingenting , så jag e nöjd :) Haft ont i min hals i några dagar så inte vågat springa men nu kändes det ok :)

Ha en fin dag allihopa :)

Av sanna engström - 11 maj 2015 15:45

Hade en jättebra helg , och denna dagen har gått i städningens tecken . Varit en sån där duktig jävel och sorterat glas och sånt på stationen :)

Igår va jag så barnsligt glad för jag skrev en tweet om härliga therese lindgren och en stund senare retweetade hon den <3 kul !

Den där serien vi började titta på i förrgår va så bra så att vi tillbringade hela dagen igår med att se hela säsongen haha . Sjukt .
Ledsamt att dom inte ens e klara med säsong två , alltså ledsamt för oss som blev helt sålda. Vill ni se en spännande serie så kolla på The returned . Sååååå bra <33

Sebbes surdeg är nog det goaste jag ätit . Mums ;) han kan min man. Och mina smoothies är också otroligt goda . Love it .

Ha en fin dag allihopa ,själv ska jag ta och kurera min lille hals som ömmar .
Puss

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.


Ovido - Quiz & Flashcards